Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Бившият външен министър Даниел Митов коментира световната пандемична ситуация

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgБившият външен министър Даниел Митов коментира световната пандемична ситуация
Коментари Харесай

Даниел Митов: За пандемия от коронавирус се говореше още през 2002 година, но всичко отшумя

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Бившият външен министър Даниел Митов разяснява международната пандемична обстановка в студиото на " Лице в лице " по БТВ:

" Няма по какъв начин сходна рецесия да не докара до задълбочаването на избрани трендове. Едва ли ще забележим нови разтърсвания, бих призовал хората, които споделят, че светът ще е друг, да уточнят кое тъкмо ще е особеното след рецесията.
Това ще бъде " v " образна рецесия - внезапен спад, точка на застой и нещата потеглят нагоре. Празните улици и заведения за хранене ще се изпълнят за 24 часа.

Производствената взаимозависимост от Китай беше една от най-големите неточности след рухването на Берлинската стена - свободното придвижване на капитали да се употребява като независимост. Освободеният капитал обаче не носи независимост. 

Създаде се взаимозависимост, която е необикновено проблематична, тъй като когато страните взаимодействат, те не обменят артикули и капитали. 

Производствената взаимозависимост от Китай ще би трябвало да се понижи. Кризата се дефинира като " китайски Чернобил ". Криенето на казуса с въпросния вирус е дало опция той да се популяризира. 

Дошло е време за промяна. Европейски Съюз е задоволително взаимен съюз и здрава общественост, която няма да се разпадне. 

България е с минимум инфектирани на 100 000 души. Българските управляващи са реагирали съответно. Тръмп си търси виновници в лицето на СЗО.

Европейски Съюз затваря граници, солидарността се задейства постепенно. Дълго време се приказва, че пандемия следва. 2002 година имаше различен тип ковид. Лекари предупреждаваха че разновидностите на този вирус са доста бързи и започнаха да вършат ваксина, само че епидемията беше овладяна в Азия и вложенията продължиха в ракети и стандартни оръжия. След сегашната криза хората може да стартират да ценят доста експертното мнение. А е време водачите в Европа да стартират да приказват ценностно. "

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР